Korisnici taxi usluga u Novom Sadu

Korisnika taxi usluga u Novom Sadu je zaista puno i razlikuju se od udruženja do udruženja.
Za 13 godina bavljenja taxi prevozom u Novom Sadu sam radio u sledećim udruženjima:
”S.O.S taxi” , ” Beli taxi” koji je ugašen nakon skoro 2 godine rada i naravno u ”Taxi Vojvođani” u kojim trenutno radim.
U prvom udruženju, u kom sam i “ispekao zanat” , radio sam skoro 9 godina i za to vreme se susreo sa raznim profilima ljudi, od doktora nauka, prostitutki, dilera drogom, narkomana, robijaša, onih što su beželi od zakona pa do zaista divnog sveta.
U tom periodu sam upoznao i mnoge dobre ljude koji su mi danas prijatelji ali i zahvaljujući taxiju sam upoznao i sadašnju životnu saputnic, pa moram biti zahvalan..
Radeći u S.o.S taxiju, koje je najbrojnije udruženje u gradu i trenutno ima najviše poziva na mesečnom nivou, shvatih da ima Stranaka kojima je cena najpresudnija a ne udobnost i kvalitet vozila i vožnje.
U prilog S. o.S taxiju ide upravo i činjenica da imaju skoro 300 vozila i da Stranka veoma brzo dobije isto, pa na vreme stigne na željenu adresu.
Stranke S.o. S taxija su raznih profila i godina a moj utisak je da je njima najpresudnija cena i da su često u strahu da ne budu prevareni.
U tom preiodu bilo je najviše neprijatnih situacija, jer sam radio uglavnom noću što je posebna avantura, poseban svet se vozi a spomenuću i to da mi se jedna devojka ” uradila” u autu tj. u toku vožnje a znamo šta to znači?
Od tada ne radim noću.
A danas, kada sam 13 godina stariji, mnogo izbirljiviji i manje tolerantniji na razne ispade stranaka, zaista uživam u ljudima koje vozim jer su stranke koje koriste usluge ”Taxi Vojvođani”, posve drugačije od gore spomenutih.
Vozimo uglavnom Novosađane, stariji ali i mlađi svet kojima cena nije važna ali jeste odnos koji imaju sa vozačima, poverenje i ugodna vožnja.
Taxi Vojvođani su specifični po svojim vozačima koji su uglavnom stariji, porodični ljudi, Laloši sa novosadskim manirima i zaista vozimo polako, nigde ne žurimo a svuda stižemo.
Odnos sa strankama je skoro prijateljski jer su to stranke koje svaki dan zovu taxi u skoro isto vreme i ne moraju da govore gde žele da se odvezu jer svaki vozač zna…
No, takav odnos nekome odgovora a drugima ne, a manjkavost Taxi Vojvođana je u tome što imamo svega 66 vozila pa često stranka ne dobije vozilo,
Eto, bio bi ovo kratak presek ove teme koja može biti veoma opširna ali za tako nečim nema potrebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *