Ono kada ste tražili taxi vožnju a dobili ispovest!!!

caza

Da li vam se desilo da se taxista raspriča u toku vožnje i da vi tom prilikom saznate neverovatno puno  informacija o njegovom životu?
Niste počinili nikakav zločin da bi ste bili tako surovo kažnjeni jer sve što ste želeli je to da vas odveze na željenu adresu i da mu platite a uz to ste dobili i brdo tereta i nepotrebnih informacija a da ni reč niste progovorili…imali ste takvo iskustvo?
Dešavaju se takvi slučajevi, u to sam siguran, a za neke i znam jer me prijatelj nazvao jednom prilikom da mi se požali na  kolegu i  upozori me na vozača koji je 15 minuta pričao o problemu sa akumulatorom i potrošnjom goriva.
Taxistu ponese priča i nema tu neke zle namere ali vi ispaštate u tim situacijama a bilo je primera da vam se ispovedaju i tako saznate za  porodične probleme, ljubavne, pa priče o politici i mnogo čemu drugom a vi ni reč niste progovorili.
E, vi niste ni svesni koliko ste srećni jer te vožnje traju 10 do 15 min a ja sam jednom prilikom sedeo sa kolegom u autu više od sat vremena i saznao sve o njegovoj porodici.
Saznao sam kada je napravio svoje prvo dete, pa i način na koji je to uradio  a nakon toga je usledilo i opisivanje velikog dela tog istog deteta: ” Dete je prvi put kakilo u nošu! ”.
Važan je podatak da sam sve to slušao sa svoje 24 godine, u periodu kada me ništa nalik porodičnom životu a još manje o deci, nije zanimalo…poludela mi glava!
U trenutku kada je cela priča  postala nepodnošljiva, izašao sam iz njegovih kola misleći da čovek nije normalan:
Napravio si dete, bravo al to je uradilo mnogo ljudi pre tebe i posle tebe…dete je kakilo…bravo!!!
Nisam pravio više takve greške.
Opametio sam se i uvek imam neku knjigu uz sebe što kolege uspešno odbija, a mene čuva tako zanimljivih priča.
Dobro, siguran sam da se i meni desilo da umorim stranku ili kolegu sa svojom pričom ili nekim pametovanjem ali ne opisujem rođenje svoje dece i način začeća…
Pozivam vas da i vi doprinesete ovoj temi i ostavite komentar, prenesete vaše iskustvo jer ste se verovatno češće vozili taxijem od mene.
Ja sam ipak na drugoj strani!

One thought on “Ono kada ste tražili taxi vožnju a dobili ispovest!!!”

  1. Ima jedan u centru gradu i takav je gnjavator i ispituje stranku odakle jer iz stana ili iz izlazka jer iz izlaska nema tolko para potrošio ih tamo mafija njihova taktika da oderu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *